Katteklubben
Katteklubben
Medlemsnummer  Adgangskode 
  Hjem
  Du er her:   Hjem > Ammeformidling
 

Bestyrelsen
Udstillinger
Udstillingsresultater
Udstillingskalender
Online Formularer
Killingeliste
Opdrættere
Avlshanner
Voksne Katte
Medlemsoplysninger
Betaling til Katteklubben
Ammeformidling
Bliv medlem
Topkatte
kategorier fra 1.1-2016
Konsulenter
Formularer
Links
Fotogallerier
Begivenheder 2018
Medlemsfordele
KatteMagasinet
Notat vedr. avl


Hovedsponsor for KATTEKLUBBEN

Royal Canin
Katteklubbens SE nr.
13260540
Øvrige sponsorer

Ammeformidling

KATTEKLUBBEN er en klub med stor hjælpsomhed og imødekommenhed overfor sine medlemmer, så derfor syntes jeg det er helt naturligt at vi i klubregi også har en ammeformidling, et netværk hvor der er mulighed for hurtig hjælp til vores killinger, hvis uheldet er ude og man evt. står med nogle killinger uden mor, eller hvad det ellers kunne skyldes, at det ikke er muligt for killingerne at blive ammet hos deres mor – det kan være fra et par dage til en hel ammeperiode.

Jeg har tilbudt at koordinere en ammeformidling, da jeg ved af egen erfaring, at man er ubeskrivelig glad og taknemmelig for både at modtage hjælp, og at kunne yde hjælp, i en ulykkelig situation.

Når vi næste gang efter en veloverstået fødsel, sidder og nyder vores skønne killinger og en kattemor med masser af mælk, er der måske èn,som har brug for vores hjælp, fordi de ikke har været så heldige som os.

Jeg håber der er rigtig mange,der vil tilmelde sig, hvis I har plads og overskud til at passe et par ”plejebørn”, så vi kan få en ammeformidlingen til at fungere optimalt, og til stor glæde og hjælp for mange.

Da det er tænkt som en frivillig ordning, er der ikke betaling som sådan, men en erkendtlighed for uvurderlig hjælp, må være op til den enkelte.


Kontakt Inge Christine Bonefeld Nielsen, hvis du gerne vil hjælpe på mail eller på telefon: 25 36 13 29