Katteklubben

Velkommen hos KATTEKLUBBEN


Nyheder:


Har I forslag til rettelser eller andre ting I kunne ønske jer på siden så kontakt Webmaster og fortæl om jeres gode ideer.


Da vores nye hjemmeside endnu ikke er helt klar, har vi igen taget imod tilbud fra Darak om at benytte deres tilmeldingsformular til udstilling.

Afsender på bekræftelse af tilmelding vil derfor være Webmaster@Darak.dk, mens den øvrige tekst vil være den vanlige fra Katteklubben.Tilmelding til Grindsted 2018


48 flybilletter til World Show i Tampere - med kat !!!Kære alle! Da vi gerne vil til World Show i Tampere, men finder rejsen derop noget kompliceret, har vi undersøgt muligheden for at booke et helt fly kun for kattefolk, således vi alle kan medbringe en "cat in cabin". Dette er nu lykkes, så hermed udbydes 48 flybilletter efter "først til mølle" princippet !

Læs yderligere info her
Nu kan du læse det nyeste nummer af KatteMagasinet fra december 2017

i Issuu tryk her

i PDF tryk her
Tillykke til klubbens World WinnerDorthe Ellgaard med WW17 Dan-Queens Kolga,JW
Margit med WW17 Wimmerhalens Blue Vixen(21. marts 2014)

KATTEKLUBBEN er kommet på TWITTER - du finder os på @katteklubben • Har du ideerne - og vil du arbejde for at gennemføre dem?
  Så mangler klubben dig i bestyrrelsen.

 • Katteklubbens medlemmer har fået mulighed for at få rabat på genetiske test. Se yderligere under punktet medlemsfordele.


 • Katteklubben har fået ny facebook side, tjek den ud og bliv medlem her


 • Det er nu muligt at registrere titler online via mail. Procedure kan ses på FDs hjemmeside


 • Info:


  • KATTEKLUBBEN kan tilbyder medlemmer med spørgsmål om avl og genetik, at henvende sig til vores genetikkonsulent - Charly Riis. Nærmere oplysninger findes under bestyrelsessiden.

  Felis Danica FIFe